Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /var/www/vhosts/kinderpraktijkbunnik.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Sova training - Integratieve Kinderpraktijk Bunnik IKPB

Sova training

Sociale Vaardigheidstraining

  1. Home
  2. Sova training

De IKPB verzorgt 1 maal per jaar een Sociale Vaardigheidstraining. Kinderen van 8 tot 11 jaar die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het omgaan met andere kinderen komen hiervoor in aanmerking. De groep zal bestaan uit maximaal 8 kinderen. We letten daarbij op een goede mix van meisjes/jongens en kinderen die te weinig weerbaar zijn of juist een te kort lontje hebben.
Onderwerpen in de training zullen o.a. zijn: omgaan met pesten en groepsdynamiek, nee durven zeggen en blij zijn met jezelf.
De training voor de kinderen omvat 8 bijeenkomsten en een terugkom dag. De bijeenkomsten duren 1 uur. Daarnaast worden er per kind met de ouders/verzorgers contact gehouden en wordt contact gelegd met de school, opdat een nog betere inbedding van de geleerde vaardigheden gerealiseerd kan worden.

In 2019 staat er weer een sociale vaardigheidstraining op de planning!
Deze zal op de maandagmiddag gegeven worden van 16.00 uur tot 17.00 uur. De startdatum is 4 maart. Daarop volgen: 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april en 22 april. Op 13 mei zal de terugkom bijeenkomst plaatsvinden.
De kosten voor de training zijn €95,-
U kunt uw kind aanmelden door met ons contact op te nemen via telefoon (030-6590690) of via mail (info@ikpb.nl).

Menu