Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /var/www/vhosts/kinderpraktijkbunnik.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Kinderpraktijk Bunnik - Vergoeding

Uurtarief en Vergoeding

  1. Home
  2. Uurtarief en Vergoeding

Vanaf januari 2015 valt de Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg (GBGGZ) voor kinderen en jongeren tot 18 jaar onder de verantwoordelijkheid van de gemeenten. Dit staat beschreven in de Jeugdwet. De Integratieve Kinder Praktijk Bunnik heeft contracten afgesloten met vijf gemeenten: De Bilt, Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug. Woont u in een van deze gemeenten dan declareert de IKPB de geleverde zorg direct bij uw gemeente.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding is een verwijzing van de (huis)arts nodig of kunt u de aanmelding via uw gemeente (bijvoorbeeld het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of het wijkteam) laten lopen. Indien u in de gemeente Bunnik woont, dient de verwijzing rechtstreeks via het Centrum voor Elkaar te gaan. Voor deze vergoeding meldt u zelf uw kind bij het Centrum voor Elkaar (gemeente) aan. Zij zullen dan verder met u de procedure bespreken.

De Kinder Praktijk Bunnik hanteert per september 2021 een vast uurtarief van € 90,-.

Wanneer u in een andere gemeente woont of een particulier traject wenst, dan wordt het vaste uurtarief aangehouden. Bij integratieve kindertherapie is het mogelijk de nota (gedeeltelijk) te declareren bij uw zorgverzekering, wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Voor meer informatie over vergoeding kunt u contact opnemen met uw eigen ziektekostenverzekeraar en informeren naar de mogelijkheden.

Menu