Maxime Pollé

Psycholoog NIP en Integratief Kinder Therapeut.

Mijn naam is Maxime Pollé. Mijn specialisatie is de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. In mijn onderzoek en therapie streef ik ernaar om kinderen en hun ouders antwoorden te geven in de puzzel die ze bezig houdt. De puzzel waar gedrag, gevoelens of gedachten vandaan komen en vooral wat nodig is om daar een positieve draai aan te geven of om er beter mee om te leren gaan. Het kind staat hierin voor mij voorop en leidt de weg. Ik vind het telkens weer prachtig om te zien hoe kinderen (en hun ouders) met een beetje hulp hun eigen wijsheid en kracht (her)vinden en verder kunnen.
Ik heb kinder- en jeugdpsychologie (Universiteit Utrecht) gestudeerd en een post-master gedaan in schoolpsychologie (Katholieke Universiteit van Leuven). Daarna heb ik gewerkt bij o.a. een schoolbegeleidingsdienst waar ik basisscholen in de leerlingenzorg heb ondersteund en diagnostiek heb uitgevoerd. Om kinderen gerichte begeleiding te kunnen bieden heb ik de 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie (Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam) gevolgd. Nu ben ik in opleiding voor de registratie tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP.

Ik ben fulltime werkzaam bij de IKPB.

Marjorie Blok

GZ psycholoog, orthopedagoog generalist NVO en Integratief Kinder Therapeut.

Mijn naam is Marjorie Blok. Ik ben werkzaam geweest in het basisonderwijs en bij verschillende schoolbegeleidingsdiensten (Drechtsteden, Zoetermeer, Midden-Holland en Rijnstreek). Vanuit mijn registraties als Orthopedagoog-Generalist NVO en GZ psycholoog kies is bewust voor het werken met een scala van uiteenlopende klachten. Ik volgde aanvullende cursussen op het gebied van cognitieve gedragstherapie en EMDR. Om nog beter in te kunnen spelen op kinderen en hun klachten studeerde ik Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Wat mij inspireert is om kinderen en ouders/ verzorgers in hun kracht te zetten, zodat zij weer verder kunnen in hun eigen situatie. Sinds 2007 werk ik in onze praktijk in Bunnik. Van 2007 tot 2017 werkte ik samen met Dorien Spoelstra. Vanaf de zomer 2016 is Maxime Pollé mijn vaste partner in de Integratieve Kinder Praktijk Bunnik. Ik begeleid regelmatig studenten pedagogiek bij hun stage.

Specialismen zijn: Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, dyslexie- dyscalculieonderzoek, expat-kinderen, verliesverwerking, autisme, AD(H)D, pestproblematiek.

Menu